За нас

Дистрибуција на замрзнати, разладени и други
квалитетни прехранбени и непрехранбени производи


Компанијата ,„Енвирум“ на македонскиот пазар се претставува како дистрибутер на замрзнати, разладени и други квалитетни прехранбени и непрехранбени производи. ,,Енвирум“ има богат спектар на трговски марки и производи од реномирани производители што подразбира висок степен на флексибилност, отвореност кон постојани промени, добра организација и инвестирање во развој на човечките ресурси и трговските марки.

Визија на нашата компанија е да генерираме одржлив раст на бизнисот, да создадеме додадена вредност, како за нашите деловни партнери, така и за трговските марки од нашето портфолио. Наши почитувани клиенти се сите релевантни и реномирани учесници на пазарот, кои се движат од големи мултинационални синџири, локални малопродажни синџири, продавници на големо, аптеки, независни локални трговци, Б2Б претприемачи и специјализирани продажни канали. Компанијата ,,Енвирум“ е партнер кој квалитетно и навремено ги задоволува потребите на своите деловни партнери со услуги, флексибилност и со локална експертиза.

Со својот професионален тим ние нудиме целосни и сеопфатни бизнис решенија за продажба, логистички услуги, маркетинг и управување со сите трговски марки од нашето портфолио. Во нашиот бизнис, ние се водиме со мисијата за одржување на принципите на поставените и постигнатите вредности на компанијата, а постоечката позиција на компанијата на пазарот, капацитетот, искуството и добрите релации со бизнис партнерите, овозможуваат наше перманентно проширување на асортиманот на производите кои ги застапуваме.Carica

Logo carica


Направете нарачка


Jake

Logo jakeCorners Bakery

Logo corners bakery


 • ЛебЛеб
 • Лиснато пецивоЛиснато пециво
 • БаничкиБанички
 • ПециваПецива
 • КолачиКолачи
 • Леб со сусам 350 гр.
 • Леб пченкарен 350 гр.
 • Планински леб 400 гр.
 • Манастирски леб 300 гр.
 • Бабино лебче 300 гр.
 • Леб Рустик 400 гр.
 • Руски леб 400 гр.
 • Катунски леб 350 гр.
 • Чабата коцка 120 гр.
 • Чабата 260 гр.
 • Чабата маслинка 260 гр.
 • Фокача 280 гр.
 • Француска векна 300 гр.
 • Багет бел 350 гр.
 • Мал багет 130 гр.